cursus gezond & wel met klankschalen

Uniek in het Centrum voor een Gezonde Leefstijl in Gieten. Een 6-weekse cursus (18 uur in totaal) waar je met klankschalen leert werken om je gezondheid te versterken en je welzijn te verhogen.


Iedereen wil zichzelf wel eens verwennen en loskomen van lichamelijke obstakels en gepieker.

 

In de cursus Gezond & Wel met Klankschalen leer je verschillende manieren om je gezondheid te bevorderen en jezelf met klank te behandelen.

 

De oefeningen hebben zich in de praktijk bewezen en zijn geschikt voor dagelijkse toepassing. Je leert klankschalen te gebruiken om je lichaam waar te nemen en te merken wat je goed doet.

 

Er zijn oefeningen om energiebanen en handchakra’s te reinigen en te versterken. Je leert ontspannende klankmassages voor handen, armen, knie en benen.

 

En er zijn oefeningen voor wie te maken heeft met doorbloedingsstoornissen. Ook voor rug en nek zijn er ontspannende klanktechnieken die je zelf kunt toepassen.

 

Je kunt klank ook gebruiken om gelukkiger en tevredener te leven. Klank kan bijdragen aan de dagelijkse vormgeving van je leven en het realiseren van je wensen of doelen.

 

De cursus bestaan uit 6 onderdelen van elk 3 uur.

Je hoeft geen ervaring te hebben met klankschalen. Je kunt tijdens de cursus een klankschaal lenen tegen een kleine vergoeding, of er één aanschaffen.

Heb jezelf een klankschaal, dan kun je die meenemen.


Start: Zaterdag 4 april 2020 in het Oude Postkantoor van Gieten. 

Er zijn nog 2 plekken beschikbaar. Opgave kan t/m 14 maart.


Zie agenda voor data locatie en prijzen


Deze cursus kan ook op locatie gegeven worden voor medewerkers van uw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden.